HMC-Rotterdam: “Ingeblikt in de Gruyterfabriek”

Zaterdag 5 november speelden wij met HMC in de voormalige fabriek van winkelketen De Gruyter, een Bossche winkelketen die meer dan 550 winkels in Nederland had. We speelden hier tegen Pathena Rotterdam, voorheen o.a. Volmac en SO Rotterdam. Pathena is wellicht bekend bij de lezer vanwege hun calimerocomplex in de eigen verslagen (zie hier… , hier… of hier… ).

HMC speelde deze wedstrijd zonder een aantal sleutelspelers (Robin Swinkels, Martijn Dambacher en Jasper Broekmeulen); zonder hen moesten wij proberen om te winnen van Pathena om weg te blijven uit de onderste regionen en de aansluiting met de rivalen voor de ECC niet te verliezen. Zij werden vervangen door Daniel Fridman, Joris Broekmeulen en mijzelf.

Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.