HSG 1 heeft geen geluk tegen Hardenberg

HSG 1 verliest met 5 – 3 van Qonnected Hardenberg. Pech was het sleutelwoord.

Eigenlijk begon de pech al vrijdagavond toen teamleider Johan Lindeman om 23.00 uur zijn e-mail nogmaals checkte en Daan Bes zich, noodgedwongen, had afgemeld omdat zijn vader in het ziekenhuis was opgenomen. Daan had de e-mail al om 19.30 uur verstuurd. (Leermoment 1: de teamleider moet op die avond om het uur zijn e-mail checken. Leermoment 2 voor de afmelder: een beller is sneller.) Gelukkig was Sito Dekker bereid om in te vallen. Hoewel Sito een goede speler is (Sito scoort er lustig op los in HSG 2) lever je als team toch zo’n 100 Elo-punten in ten opzichte van Daan.
Dan de wedstrijd in Hardenberg. Frequently Asked Question: waar ligt dat? Antwoord: bij Zwolle rechtsaf en dan doorrijden tot Duitsland.
Jorgen bereikte een gelijke stelling tegen WFM Caroline Slingerland waarbij Caroline een stuk offerde om daarna eeuwig schaak te geven, ½-½. Wim van der Wijk kreeg op het bord wat hij voorbereid had, maar deed het later in de partij fout waardoor hij verloor van de kopman van Hardenberg: Bram Klapwijk, ½-1½. Herman had een eindspel met torens en ongelijke lopers wat remise werd, 1-2. Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.