BSV Bennekom oudejaars schaaktoernooi op vrijdag 30 december

BENNEKOM – Schaakvereniging BSV Bennekom organiseert op vrijdag 30 december 2016 het traditionele Oudejaarstoernooi of te wel het Oliebollentoernooi.
Plaats van handeling: Denksportcentrum De Commanderij, Commandeursweg 44 te Bennekom. Iedere schaker is welkom. Enige vraag is wie er dit keer ’Oliebol’ van het jaar wordt, want dat het weer spannend en gezellig gaat worden, staat tevoren al wel vast. Aanvang is 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.
Er wordt gespeeld in groepen van zes. De indeling gebeurd op basis van speelsterkte. Per groep zijn er meerdere prijzen in natura. De speeltijd is 15 minuten per persoon per partij. Deelname is gratis en staat open voor leden en niet-leden van BSV Bennekom.
Wel graag even tevoren opgeven en liefst uiterlijk op donderdag 29 december 2016. Dit kan per e-mail op het adres: rini.kreeft@planet.nl onder  vermelding van naam, woonplaats en speelsterkte (rating).
(Aangeleverd door Rini Kreeft)

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoördinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.