Karpov bezoekt Tata Steel Chess Tournament

Oud-wereldkampioen Anatoly Karpov (foto Jos Sutmuller)

 

 

 

 

PERSBERICHT TATA STEEL CHESS TOURNAMENT

Voormalig wereldkampioen schaken Anatoli Karpov zal op zondag 29 januari te gast zijn op de laatste speeldag van het Tata Steel Chess Tournament. Hij zal om 12.00 uur de ronde openen met de traditionele gongslag. Aansluitend geeft hij een persconferentie. Tevens zal hij ’s middags de partijen van de grootmeesters van commentaar voorzien (live stream, te volgen via www.tatasteelchess.com). Karpov zal ’s avonds ook de slotceremonie en prijsuitreiking bijwonen. Karpov wist in 1988 en 1993 het schaaktoernooi in Wijk aan Zee te winnen. Informatie over het Tata Steel Chess Tournament is te vinden op www.tatasteelchess.com.

 

SCHAAKGROOTMEESTERS TATA STEEL MASTERS BEZOEKEN FRANS HALS MUSEUM EN SPELEN 10E RONDE IN DE PHILHARMONIE IN HAARLEM

Op woensdag 25 januari spelen de Tata Steel Masters de 10e ronde van het Tata Steel Chess Tournament in De Philharmonie in Haarlem. Voorafgaand daaraan brengen ze een bezoek aan het Frans Hals Museum. In verband met de grootte van de groep tijdens de rondleiding kan het bezoek aan het Frans Hals Museum alleen door fotografen / cameraploegen worden bijgewoond.

Programma:
12.00 uur: Rondleiding grootmeesters door Frans Hals Museum. Fotomomenten in de zaal met schuttersportretten van Frans Hals en op de binnenplaats (hofje) van het museum
13.00 uur: Wandeling naar De Philharmonie
14.00 uur: Opening speelronde

Indien u belangstelling heeft om het bezoek aan het Frans Hals Museum en/of de 10e speelronde bij te wonen, kunt u zich hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar robert.moens@tatasteel.com.

Tijdens de speeldag in De Philharmonie vinden er ook andere activiteiten plaats, waaronder een groot schaaktoernooi voor scholen en het symposium “Een gezonde geest in een gezond lichaam”.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.