Inschrijvingen BPB Limburg Open 2017 geopend!

De kogel is door de kerk, we hebben onze sportschoenen aangetrokken en onze servers zijn opgelapt en afgekoeld: de inschrijvingen voor 2017 kunnen weer worden geopend! Het leukste schaaktoernooi van Nederland opent haar deuren dit jaar van 2 t/m 5 juni.

Het BPB Limburg Open is al jaren één van de populairste toernooien van Nederland en omstreken met vorig jaar bijna 500 deelnemers, waaronder 16 grootmeesters, en een groot aantal bezoekers. De formule die de harten van schakend Nederland heeft veroverd blijft ongewijzigd: 7 rondes verspreid over het 4-daagse Pinksterweekend zorgen voor een relaxed speelschema en het groepensysteem zorgt ervoor dat iedereen 7 spannende partijen speelt. En omdat we zoals altijd stralend weer hebben besteld en het gezellige Maastricht wederom de speelstad is, kan ook de levensgenietende schaker zijn hart ophalen tijdens (of rondom) het toernooi.

Natuurlijk hebben we zelfs na de meest succesvolle editie ooit in 2016 nog enkele verbeteringen in petto. Zo zullen we dit jaar definitief gaan afrekenen met de uitgestelde prijsuitreiking, zodat iedereen op tijd naar huis kan. Ook hebben we enkele jaren geëxperimenteerd met een deelnemerslimiet en hebben we inmiddels genoeg ervaring om dit onzalige plan naar de prullenbak te verwijzen. Hoewel, als we richting de 1000 deelnemers gaan, moeten we misschien op onze tellen gaan passen. Maar we kunnen niet wachten om dergelijke moeilijke knopen snel te mogen doorhakken in 2017!

Inschrijven kan via dit formulier en als je wil blijven logeren, is een kijkje bij Overnachtingen zeker geen verspilde moeite.

Tot ziens op het BPB Limburg Open 2017!

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.