Kwallendag

Nee, dit is niet een persoonlijke noot, of de beoordeling van iemand, maakt u zich niet ongerust. Maar in wel 5 partijen in de wedstrijd BSG – De Toren Arnhem kwamen kwaliteitsoffers voor. Sommige gepland en andere, hoe heet dat ook al weer, oh ja, een positioneel offer op lange termijn

Een blik op de stand vooraf gaf aan dat de winnaar van deze wedstrijd goede zaken ging doen voor de promotiestrijd. En (waar op rating) dat verwacht mocht worden van BSG, ging dat voor De Toren Arnhem niet helemaal op. Alhoewel, als je voor deze wedstrijd een reeks van 9 overwinningen kent?

De Toren Arnhem speelde min of meer in hun vaste opstelling, bij BSG werd Ewoud de Groote vervangen door Mads Andersen, een jonge Deen die in de Duitse competitie bij dezelfde club speelt als Robin van Kampen.

Mads Andersen

Frank Erwich was wederom als eerste klaar en won op het achtste bord van Noud Lentjes toen die in een gecompliceerde stelling misgreep: Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.