Inschrijven voor de Koningsspelen 2017!

Op vrijdag 21 april 2017 vindt de 5e editie van de Koningsspelen plaats. In 2016 deden maar liefst 1.2 miljoen kinderen afkomstig van bijna 6.000 scholen mee. Met de Koningsmatch van de Koningsspelen krijgen sportverenigingen en basisscholen op een simpele manier de kans om met elkaar in contact te komen en zo elkaar te ondersteunen tijdens het organiseren van sportactiviteiten op deze feestelijke dag.

Op dit moment zijn er 10 schaakverenigingen ingeschreven voor de Koningsmatch. Eén schaakvereniging heeft al een officiële Koningsmatch. Daarnaast is het merendeel al wel in contact met een basisschool om een clinic te gaan geven tijdens de Koningsspelen of daarna.

De volgende verenigingen zijn ingeschreven:

Caissa-Eenhoorn – Hoorn
DSG Pallas – Deventer
EGS – Goirle
EVS – Valkenswaard
Hoevelakens SG – Hoevelaken
Nijkerks SC – Nijkerk
SC De Paardensprong – Groningen
JSC Magnus Leidsche Rijn – Utrecht
SG Zupthen – Zupthen
ZSC Saende – Zaandam

Dat kunnen we natuurlijk nog veel meer worden. Schaakverenigingen kunnen zich nog steeds aanmelden via de website van de koningspelen: www.koningsspelen.nl/koningsmatch.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.