Uitstekende start van Pathena Rotterdam in Parijs

Na de eerste dag en de eerste 2 ronden staat Pathena Rotterdam op een keurige tweede plaats.  2 keer werd er gewonnen, eerst tegen de Leningrad Region en daarna tegen het Engelse jeugdteam. Beide keren wisten de topborden de meest belangrijke punten binnen te harken.

Onder toeziend oog van het coachingsduo Dolf Meijers en Dimitri Reinderman werd de winnaar van het vorige Basamro-toernooi in Rusland vakkundig pootje gelicht.  De heren op de eerste 4 borden wisten 3,5 punt te scoren.  Marijn den Hartog, Jasper Beukema en Jorik Klein wonnen hun partijen en Joris Kokje wist een lastige stelling remise te houden.  Ook Daniel Kutchoukov wist te winnen, zodat de 4,5 punt binnen waren.  Veronique, Dominggus en Sebastiaan verloren helaas, maar de kop was er af.

Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.