Kroeglopers Tilburg groot succes!

4 maart was het zover, voor het 4de jaar op rij stond het kroeglopers toernooi van Tilburg op het programma. 9 kroegen, Kandinsky was helaas afgevallen dit jaar, maar gelukkig kwamen daar Frank en Vrij en de Kaaszaak voor terug. Met de van vorig jaar 7 bekende kroegen, Wapen van Tilburg, Cafe Jacks, Langeboom, Spaarbank,De Burgerij, Buutvrij en Cinecitta. We hanteerden een maximum van 50 teams, maar om de reservelijst niet te groot te laten worden, besloten we het maximum naar 56 te brengen. De laatste week heb ik welgeteld 2 teams gehad die zich afgemeld, dank daarvoor, erg prettig als organisatie. Enkele teams op de reserve lijst waren hier uiteraard minder gelukkig mee, hopelijk zien we die volgend jaar alsnog terug.

De dag zelf verliep vlekkeloos, vanwege een treinstoring waren een 5tal teams 10 minuten later, maar volgens mij begon de 1e ronde overal 11:15, het bekende brabants kwartiertje, na ronde 6 verloren we nog wat 6, maar met een eindtijd van 16:45 en nog veel belangrijker slechts positieve geluiden over de kroegen, de tegenstanders en het weer was ik erg in mijn nopjes.
Rond half 6 vond de prijsuitreiking plaats, zie kort foto overzicht hieronder.
Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.