Magnus met Hans Böhm en simultaanschaaktoernooi

Op vrijdag 7 april zal schaker Hans Böhm bij Magnus een simultaanschaaktoernooi, een inleiding én een nabespreking verzorgen. Böhm werd bekend als schaker, schrijver/journalist en presentator.

De wereldschaakbond FIDE gaf hem de titel Internationaal Schaakmeester in 1975. Hij schreef vele losse columns en vaste rubrieken en publiceerde meer dan twintig boeken, over schaken en andere onderwerpen.
Bohm zal vanaf 18.45 tegen maarliefst tien personen tegelijk schaken in de centrale hal van het filmtheater. Aanmelding voor dit toernooi geschiedt door zich mét schaakbord en stukken vanaf 18.00 te melden bij de medewerker van het filmtheater bij statafel in de hal. De eerste tien aanmelders mogen deelnemen aan het toernooitje dat om 18.45 begint en zal duren tot 19.45. De winnaar krijgt z’n drankjes die avond, een gesigneerd boek van Böhm en een vijfrittenkaart van het filmtheater cadeau én mag gratis naar de filmvertoning Magnus, na het toernooi.

Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.