Feline Waardenburg Nederlands jeugdkampioene schaken

Feline Waardenburg heeft tijdens het Nederlands Kampioenschap jeugdschaak in Assen de nationale titel bij de meisjes in de wacht gesleept. De als zesde geplaatste Coevordense, die vorig jaar de b-groep won, verraste de concurrentie door in zeven ronden enkel twee remises te hoeven toestaan. Haar zus Lisanne mocht, weliswaar een trede lager, naast haar plaats nemen op het podium. Marlinde, de jongste telg van de familie, behaalde eveneens een ereplaats en werd derde in de b-groep.
Trainer Bram Klapwijk, net als de drie dames uitkomend voor SV Qonnected Hardenberg, (www.sv-hardenberg.nl) was trots op de prestaties van zijn studentes en zal hen klaarstomen voor het EK in Roemeniƫ later dit jaar.

(Foto’s Harry Gielen)

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.