Clean Sweep!

BSG heeft het seizoen in stijl afgesloten. Met de 9e overwinning van het seizoen is het kampioenschap in 1A met het maximaal aantal matchpunten binnengehaald.

BSG startte deze middag in haar normale opstelling bij Amstelveen viel Olav Lucas in voor Sander Los. Voor beide teams stond er niets meer op het spel en dat was in de opstellingen terug te zien, die waren van beide kanten niet echt verrassend te noemen.

De middag begon rustig. In een hoog tempo werden de stukken geruild op bord 6 tussen Frank Erwich en Florian Jacobs en op de 21e zet werd er door remise besloten in een stelling waar weinig muziek meer in had.

BSG kwam op voorsprong doordat op bord 1 Robin van Kampen won van Fitzgerald Krudde. Wit zette een Colle systeem op, maar zwart komt binnen op de damevleugel. We komen er in op zet 16. Normaal zou je met zwart rokeren en na slaan op d5 met de loper terugnemen. Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.