Schaker en talent van het jaar

Tijdens de traditionele Euwe-borrel, georganiseerd door het Max Euwe Centrum, zijn de prijzen voor speler en talent van het jaar 2016 uitgereikt. In de jury zaten Hans Ree, Gert Ligterink en Dharma Tjiam, de kersverse directeur Bondsbureau KNSB.

Veel (prominente) aanwezigen bij de Euwe-borrel.

Speler van het Jaar werd Jorden van Foreest, talent van het Jaar Lucas van Foreest.

Schaker van het jaar: Jorden van Foreest

Talent van het jaar: Lucas van Foreest

 

 

Tijdens deze borrel werd naast Dharma Tjiam ook Eugene Rebers voorgesteld aan het talrijk opgekomen publiek. Hij is de nieuwe secretaris van de KNSB, met o.a. talentontwikkeling en topschaak in zijn portefeuille.

 

Ten slotte deelde John van der Wiel enkele van zijn belevenissen met Euwe en werd een weinig bekend filmpje getoond van een toespraak van Euwe bij een banket twee dagen na het behalen van de WK-titel in 1935.

 

 

 

John van der Wiel

Dharma Tjiam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Bericht en alle foto’s zijn van René Olthof)

 

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.