Eindspeltest

Grootmeester Twan Burg laat weten dat hij op het internet ergens een leuke eindspeltest gevonden heeft. Deze is samengesteld door een aantal onderzoekers die het nodige te weten willen komen. Het gaat om 48 stellingen. Bezoekers van Schaaksite zijn bij deze uitgenodigd om hun eindspelkennis te testen en te zien of ze Twan kunnen verslaan. Hij had namelijk 47 van de 48 correct. Hier is de link van deze interessante eindspeltest.  Na de test krijg je te zien wat je goed of fout had. Op dezelfde site is er ook nog een Elotest te vinden.

Veel plezier ermee!

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportco├Ârdinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.