Migchiel de Jong prolongeert titel

Regerend kampioen Migchiel de Jong uit Leeuwarden prolongeert in de voorlaatste ronde reeds zijn titel. Dat ging via winst op Jan Lootsma uit Menaam waardoor zijn score 6 uit 6  wordt. Zijn clubgenoot Erik Sparenberg blijft 2e via winst op Amir Nicolai met 5 uit 6. Derde is nu Auke vd Heide (ook Philidor) via winst op clubgenoot Rein de Boer met 4 uit 6. Auke kan nog wel 2e worden als hij de laatste ronde wint van Erik. De Philidorianen heersen in de A groep en  in de B groep zijn dat de Schaakcombinatie Leeuwarden spelers.  In de B groep zijn nu 2 koplopers met 5 uit 6. Michiel Takkebos en de mij tot voor kort nog onbekende Conrad Hendriks. Zij spelen in de laatste ronde tegen elkaar om de B titel

Klik hier voor de voorgaande editie van dit FK, toen nog in Heerenveen

reactie’s | verslag | toernooiwebsite |  A groep |  B Groep  | affiche 

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.