NK Doorgeefschaak 2017

Je moet een gegeven paard niet in de bek kijken, maar op het bord zetten. Altijd al eens Nederlands kampioen willen worden? Of speelt u gewoon graag deze gezellige schaakvariant?

Op zondag 11 juni 2017 organiseert SV De Raadsheer alweer voor de 4e keer het Nederlands Kampioenschap Doorgeefschaak.

Bij de vorige editie waren er maar liefst 18 teams actief met sterke spelers als GM David Klein en de IM’s Hing Ting Lai (Nederlands jeugdkampioen) en Manuel Bosboom. Uiteindelijk was het het duo FM Erik-Jan Hummel en FM Jan Breukelman dat er, zoals inmiddels meerdere jaren op rij, met de titel en de (gedeelde) hoofdprijs vandoor ging. Ook dit jaar wordt er weer gespeeld in 2 groepen. De verdeling hiertussen wordt halverwege gemaakt op basis van de tussenstand.  We verwachten (nog) meer inschrijvingen dan in 2016 dus we kunnen je adviseren om je vroeg in te schrijven. Dat kan met het formulier op de website.

Het toernooi bestaat uit een kwalificatieronde en een finaleronde. Alle deelnemende koppels plaatsen zich voor een finaleronde van hun sterkte. De bedenktijd bedraagt 7 minuten per persoon per partij. 

Inschrijfgeld per koppel € 15,00

Geldprijzen (nader te bepalen) in elke finalegroep

Aanwezigheid uiterlijk  10:45
Prijsuitreiking               17:30

Adres:

Gebouw De Poort
Kattenburgerstraat 150
1018JH Amsterdam
Tel. 020-6267844 (tijdens toernooi)

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.