Kunst In Sport (KIS): 18 juni in Diemen


Theater, film, literatuur, muziek, kunst & sport

Kunst In Sport (KIS) Diemen is een festival in Theater de Omval dat is gewijd aan alles op het raakvlak van cultuur en sport.

Op zondag 18 juni 2017 vindt de derde editie van KIS Diemen plaats, met extra aandacht voor de denksporten: schaken, dammen en bridgen. Tijdens het avondprogramma  zijn er optredens van dammer / schrijver / zanger MEINDERT TALMA, schaker / presentator / zanger HANS BÖHM en schaker / cabaretier TOBI KOOIMAN. Op het programma staan dan ook de bekendmaking van de Diemense sporters van het jaar en de uitreiking van de prijzen van het open schaaktoernooi en de bridge drive die plaats vinden tijdens het middagprogramma.

Op donderdag 15 en dinsdag 20 juni draait in Theater de Omval in het kader van Kunst In Sport (KIS) Diemen de film The happiest day in the life of Olli Mäki, over boksen en liefde.

Op deze website vind je de beste sportboeken, sportfilms, sportkunst en sportmuziek aller tijden. Voor meer informatie over cultuur & sport zie Sportgeschiedenis.nl, het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst en de website van het Internationaal Sport Film Festival Amsterdam ISFFA. Sportkunst is ook te zien op Artlovessport.com.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.