10e Kroeg & Loper schaaktoernooi voor tweetallen LSG

Het Leidsch Schaakgenootschap (LSG) organiseert dit jaar voor de 10e keer in successie het Kroeg & Loper schaaktoernooi voor tweetallen. Het toernooi vindt plaats verspreid over meerdere locaties in de Leidse binnenstad. Na elke ronde krijg je te horen waar je de volgende ronde mag aantreden. Het deelnemersveld loopt uiteen van grootmeesters tot goedwillende huisschakers die wel van een uitdaging én een gezellige dag houden. Het toernooi begint met de registratie in Grand Café de Burcht tussen 09.30 en 10.00 uur. De eerste ronde begint om 10.30 uur. De prijsuitreiking in dezelfde locatie wordt verwacht om ca. 18.00 uur.

Voor de eerste prijs van 500 € (deel uitmakend van een totale prijzenpot van 1480 €) zal hard gestreden worden door een – naar wij hopen – vergelijkbaar deelnemersveld als vorig jaar onder even fraaie weersomstandigheden. Voor velen wordt het dan een mooie gelegenheid om na een wandeling onder het genot van een drankje en hopelijk een stralende zon, het op te nemen tegen mogelijk zelfs een grootmeester.

De organisatie is ook dit jaar weer in de bekwame handen van Ornett Stork, Michiel Zeevaarder en Eelco Kuipers. Alle informatie evenals de voorlopige deelnemerslijst kunt u vinden op de kroegloperspagina. Aanmelden kan via het formulier met de belofte om zondag 27 augustus tussen 9:30 en 10:00 in Grand Café ‘De Burcht’ te verschijnen. De deelnemerslijst zal regelmatig worden bijgewerkt.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.