33e Open Internationaal Schaaktoernooi van Geraardsbergen

Even eraan herinneren dat het 33e Open Internationaal Schaaktoernooi van Geraardsbergen zaterdag van start gaat. Er zullen 6 liveborden zijn. Zie madcuzbad.com/live/
Thans zijn er maar liefst 26 Nederlanders op 127 spelers ingeschreven. Je hoeft geen lid te zijn van een schaakclub om deel te nemen. De Nederlanders komen vooral wegens de prachtige locatie in de omgeving van de beruchte Muur van de Ronde van Vlaanderen.
Noteer trouwens dat de slotetappe van de aan gang zijnde BinckBank Tour in Geraardsbergen aankomt op zondag 13 augustus. www.sport.be/binckbanktour/2017/nl/
Er is nog veel plaats en zelfs nog goedkope overnachtingsmogelijkheden. Dus, wie zich nog geroepen voelt… Zelfs de spelers die nu in Vlissingen spelen, kunnen bij ons zaterdag twee byes nemen voor twee keer een half punt en aldus met één punt aan de 3e ronde beginnen. Die mogelijkheid bestaat nog tot en met ronde 7. Je kunt dus ook wat aan toerisme doen of de slotrit van de Binckbank Tour meebeleven of nog gewoon eens de Muur per fiets oprijden…

Je vindt alle nodige gegevens op de website users.skynet.be/vptd/
Op de foto zie je de Kapel Onze-Lieve-Vrouw van de Oudenberg die zich op de top van de Muur bevindt.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.