Pathena Rotterdam verliest nipt van En Passant

En Passant aan het begin van de competitie is over het algemeen sterker dan aan het eind. Op papier kwam een team opdraven met gemiddeld 50 elo-  punten meer per bord. Dat betekent een prognose van een klein verlies. Desondanks traden we hen onbevangen tegemoet net twee nieuwkomers, Liam Vrolijk en Joost van Ruitenburg. Liam was samen met Robby Kevlishvili en coach Dimitri Reinderman net terug van het EK jeugd in Roemenië. Liam had een IM titel in het vizier en een podiumplaats. Helaas ging het de laatste twee ronden mis. Tot de eerste tijdcontrole ging het tot 4-4 gelijk op, waarna het noodlot toesloeg. Met nog een halfje uit de laatste partijen moesten we met onze eerste nederlaag naar huis. Vanaf de kopborden een kort overzicht van de partijen. Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.