Het 43e Guernsey International Chess Festival

Van 15 t/m 21 oktober vindt op Guernsey het 43e Guernsey International Chess Festival plaats.
Het Guernsey International Chess Festival is altijd een gezellig toernooi, waar normaliter een viertal geïnviteerde GM’s de dienst uitmaken, maar ook vele Nederlanders hoge ogen proberen te gooien. En dat lukt ze vooral in de Holiday-groep.
Dit jaar worden zowel in de Open- als de Holiday-groep een behoorlijk aantal live-borden gebruikt. De live-borden van de Holiday-groep zijn van de schaakvereniging UCS De Rode Loper (Utrecht) en worden voor een belangrijk deel gesponserd door een aantal enthousiaste deelnemers.
De website van het toernooi is: www.guernseychessclub.org.gg/festival/festival.htm waar ook de link is te vinden naar de live-borden.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.