Geslaagd Laren Kroegsnelschaaktoernooi gewonnen door Kevin van Brummelen én reminder Laren Rapid Toernooi!!

Op maandagavond 9 oktober is de 13e editie van het Laren Kroegsnelschaak toernooi weer gespeeld, deel 2, het Laren Rapid toernooi wordt op 21 oktober gespeeld. Uiteindelijk gingen we van start met 22 deelnemers, dit was meer dan genoeg voor de relatief kleine achterzaal die we ditmaal mochten gebruiken. Het toernooi was sterk bezet en er was een leuke mix van “oude” en “nieuwe” gezichten. We konden genieten van een leuk en spannend toernooi met behoorlijk wat verrassingen. Na een vliegende start van Ashley Krishnasing (Baarnse SV) nam de concurrentie het stokje over en wist Kevin van Brummelen (BDSV Barneveld) het toernooi op zijn naam te zetten en er met het felbegeerde paardje vandoor te gaan! Hij scoorde 8,5 uit 11 ronden. Yehuda Pelter (Baarnse SV) en William v.d. Groep (SSC Soest) werden gedeeld 2e met 8 punten, gevolgd door Ashley en Ruben Piël (BSG) met beiden 7 punten. Zij wonnen prijzen in natura net als Wim v.d. Wijk (HSG), Patrick Kreuning (HSG/Laren) Jacco Heij (BDSV Barneveld) (allen 6,5 punten). De poedelprijs was voor Hugo Cassimon die helemaal uit België was gekomen om met dit toernooi mee te doen.

Op de website vind u het gehele verslag inclusief de totale eindstand, een tabel met gespeelde ronden en uitslagen en foto’s.

We helpen u graag nog herinneren aan het  aankomende Laren Rapid toernooi op 21 oktober. We hebben we momenteel rond de 20 aanmeldingen, maar daar kan nog veel meer bij! Meld je dus nog aan voor dit leuke en competitieve toernooi! Onder resumerend de gegevens hiervan:

 

• Datum: zaterdag 21 oktober
• Aanvang 11:00u tot ca. 17:30u
• Locatie: Speellokaal, Kerklaan 41, Laren
• Bedenktijd: 20 minuten p.p.p.p.
• Aantal ronden: 7 ronden, zwitsers (met lunchpauze)
• Prijzen: 8 hoofprijzen op rangorde: 1: € 200, 2: € 100, 3: € 60 4: € 40, 5: € 30, 6: €25, 7: €20, 8: €15; 3 ratingprijzen van €15, een jeugdprijs en diverse prijzen in natura.
NB: in principe één prijs per persoon
• Inschrijfgeld: 10,- euro (jeugd t/m 16 jaar halve prijs)
• Senioren en Jeugd spelen in één groep
• Maximaal 66 deelnemers
• Huisschakers zijn ook van harte welkom!!

Doe mee!! Meld je aan (onder vermelding van naam en indien van toepassing club en rating) via:
– P.H. Voortman: 035-5386596, Derkinderenlaan 19, 1251 EK, Laren NH / J.P. van Wijk: 06-45340172
– Een mailtje naar info@larenseschaakclub.nl
– Aanmelden op de speeldag zelf bij de zaal kan ook, u wordt dan verzocht dit een half uur voor aanvang van het toernooi te doen, bij voorkeur ontvangen we de aanmeldingen echter reeds vooraf.

Wij zien u graag terug op dit toernooi!!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.