Nog plaats bij presentatie rondom een boek!

Komende zaterdag (11 november) vindt in Tilburg een presentatie plaats van het nieuwe boek van Herman Grooten, getiteld: ‘Begrijp wat je doet deel 1, Spaans-Italiaanse structuren’. Er is nog plaats om hieraan deel te nemen. Het boek is een zeer uitgebreide aanvulling op de artikelen ‘Begrijp wat u doet’ die de auteur voor het blad van de KNSB, Schaakmagazine, verzorgt. Dit boek, de eerste in een reeks, geeft een overzicht van stel­lingen, hun bij­behorende plan­nen en concepten die ontstaan uit de Spaanse en Italiaanse ope­ning. Het boek is in het Nederlands ge­schre­ven en in kleurendruk bij de Belgische Uit­geverij Thinkers Publi­shing uitge­ge­­ven.

Ondertussen staat ook het tweede deel (over Damegambietstructuren 1.d4 d5) al op de rol voor het voorjaar.

Grooten zal in het thuishonk van zijn eigen vereniging De Stukkenjagers in Tilburg tweemaal een presentatie verzorgen rondom dit boek. Deze sessies zullen op twee zaterdagen plaatsvinden, te weten 11 november en 2 december, in de prachtige bioscoop Cinecitta. Cinecitta ligt op loopafstand van het Centraal station (5 minuten lopen).

 

In deze sessies die elk zo’n 3½ uur (inclusief twee pauzes) zullen duren, zullen aan de hand van dit boek de nodige achtergronden van deze openingen worden getoond. Maar dat niet alleen. Er zal ook duidelijk gemaakt hoe een clubspeler volgens de auteur op een verantwoorde wijze met openingen aan de slag kan gaan thuis. De trainingen duren van 13.00 – 16.30 uur. Er zal de nodige interactie zijn en voldoende gelegenheid om met het nieuwe materiaal te oefenen.

Als je je hiervoor inschrijft, krijg je het boek er uiteraard bij! Het is ook mogelijk om voor één training (plus boek) in te schrijven.

Klik hier voor een teaser

Klik hier voor een flyer.

Meer info op www.sterkspel.nl. Of stuur een mail naar hgrooten@xs4all.nl.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.