Schaakfestival Groningen 2017

December is begonnen, dus de ogen van schakend-Nederland mogen weer op Groningen gericht worden.

De 55ste editie van het Schaakfestival Groningen (22 – 30 december 2017) heeft voor iedere schakers wel iets moois te bieden. Een 9-rondig toernooi met een sterke A-groep en aparte B- en C-groep, Vierkampen voor de kerst en het Schaakfestival-eigen 5-rondig toernooi na de kerst. Een Jeugd Grand Prix, Studententoernooi, Commentaar sessies en een actief After-chess programma in de avonden in het schaakcafé van Groningen: Hooghoudt Proeflokaal.

Als kers op de taart neemt Groninger jeugdtalent Eelke de Boer het in match op tegen tweevoudig Europees jeugdkampioen Dennis de Vreugt.

Aanmelden en meer informatie via www.chessfestival.nl

Voor contact: info@chessfestival.nl

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.