Informatie over het Condigne Open NK 2018

Wij wensen u alvast een gelukkig Kerstfeest en een voorspoedig schaakjaar 2018! Wij hopen u ook in het komende jaar te begroeten in Dieren bij het Condigne Open NK, het grootste open schaaktoernooi in Nederland, dat van 23 juli tot en met 2 augustus wordt gehouden.

Schrijf het alvast in uw agenda!

Het Condigne Open NK en de Bondswedstrijden bloeien weer volop. 2018 wordt een heel speciaal jaar voor ons evenement: het is de 50ste keer dat het plaatsvindt in de gemeente Rheden, en tegelijkertijd de 40ste keer dat het Grandcafé/schouwburg/zalencentrum en de Sporthal Theothorne ons ontvangen. De aanloop tot de jubileumeditie gebruiken wij om het toernooi in de regio extra onder de aandacht te brengen, bij de jeugd én bij oudere schakers. Wij zetten ons ook in om de toernooibezetting nog sterker te maken dan in de afgelopen jaren. En ter ere van het jubileum is er een boek in de maak over 50 jaar schaken in Rheden, dat elke deelnemer aan deze editie gratis zal ontvangen.

Over enkele weken zullen wij u meer concrete informatie sturen over dit speciale jubileumtoernooi. Wij hopen u weer welkom te heten in de schaakzomer van 2018. En… geeft u de boodschap door aan uw schaakvrienden!

Voor nadere informatie kunt u terecht op onze website www.schaken.nl/onk, en de ontwikkelingen zijn natuurlijk ook te volgen op Facebook en Twitter.

Met vriendelijke groet,
Ap Lammers

Toernooidirecteur en voorzitter van de Stichting Open Nederlands Kampioenschap Schaken

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.