Groningen 2017: Fred achter het bord, Harry achter de camera

Tijdens het bladeren door het foto-album van de 1e dag van het Schaaktoernooi Groningen viel mij deze foto op. Fred Lucas, jarenlang als fotograaf in actie tijdens allerlei toernooien, zelf aan het schaken. Deze foto is genomen door Harry Gielen tijdens de 1e ronde.

2 Reacties

  1. Avatar
    Johan Hut 26 december 2017

    Misschien hebben ze elkaar ook als schakers persoonlijk gekend. Harry heeft in Utrecht bij Paul Keres gespeeld. Fred speelt ook in Utrecht, maar ik weet niet bij welke club.

  2. Avatar
    Henk 26 december 2017

    Fred speelt sinds 2013 voor en bij De Rode Loper, Johan. Dit seizoen speelt hij daarnaast ook regelmatig intern bij Oud Zuylen en Paul Keres. Sinds enkele jaren speelt hij ook (weer) de Tata tienkamp.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.