De beste wensen voor 2018. Wat zijn uw wensen?

Wij wensen iedereen het beste voor 2018. Schaaksite.nl is sinds 2010 in de lucht. Als het aan ons ligt gaan we nog een lange tijd door met de website. Wat zijn uw wensen met betrekking tot de Schaaksite? Mist u wat, wilt u meer aandacht voor bepaalde onderwerpen? Laat het weten. Dan kunnen we hier rekening mee houden.

4 Reacties

 1. Avatar
  wimw 02 januari 2018

  Het zou mooi zijn als Herman Grooten zijn Geschiedenis van het Schaakspel zou kunnen uitbreiden naar de grote schakers van na de tweede wereldoorlog. Botwinnik en Keres zijn al behandeld, maar zowel in het Prisma-boekje van Silbermann/Unzicker, als in het Prisma-boekje van Hans Bouwmeester: Grote Schaakmeesters komen nog aardig wat wereldkampioenen en kandidaten aan bod.

 2. Avatar
  Jan Willem Duijzer 02 januari 2018

  1. Graag zo doorgaan. Geweldige site. Leuke analyses en verslagen.

  2. Aandacht voor toptoernooien, vooral als Giri meespeelt. Maar dat doen jullie al.

  3. Bedenk een mooi vervolgproject voor Johan Hut. De geschiedenis van het NL schaak?

 3. Avatar
  Jaap Amesz 03 januari 2018

  Na Voetbal Inside en Darts Inside, is de tijd aangebroken voor Schaaksite Inside! Zeker met de vele meningen over SA moet dat fantastische TV opleveren. Zou goed zijn voor het schaken, meer lachen, rumoer, argumentatie en gesteggel.

 4. Avatar
  Wim de Graaff 07 januari 2018

  Ik hoop dat Schaaksite veel donateurs krijgt dit jaar, zodat we nog lang kunnen genieten van de analyses van Dimitri en Herman. Dus doneren allemaal!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.