Meet and Greet Anish Giri in Hilversum

Schaakliefhebbers kunnen op 9 januari aanstaande in Hilversum Nederlands beste schaker ontmoeten. In de aanloop naar het Tata Steel Chess Tournament komt grootmeester Anish Giri naar Foodhall Mout in Hilversum. Hij wordt vergezeld door schaakexpert Hans Böhm en toernooidirecteur Jeroen van den Berg. Schaakliefhebbers kunnen in gesprek met Giri en Böhm en mogen ook achter het bord plaats nemen om een partij tegen hen te spelen. Het evenement is voor iedereen vrij toegankelijk en vindt plaats van 10.30 tot 12.30 uur op dinsdag 9 januari. Foodhall Mout bevindt zich op het Marktplein in Hilversum (Marktplein 1, 1211 DZ Hilversum). Op woensdag 17 januari spelen Anish Giri, Magnus Carlsen en de andere grootmeesters van de Tata Steel Masters in Beeld en Geluid in Hilversum de 5e ronde van het Tata Steel Chess Tournament. De 80e editie van het Tata Steel Chess Tournament vindt plaats in Wijk aan Zee van 12 januari tot en met 28 januari 2017. Informatie over het Tata Steel Chess Tournament is te vinden op www.tatasteelchess.com.

1 Reactie

  1. Avatar
    Jaap Amesz 03 januari 2018

    Zo dat wordt lastig kiezen zeg! Kom ik dan voor Giri? Of kom ik voor de Foodhall? 😉

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.