Noteboom 2018 (verslagen, foto’s en partijen)

Vier winnaars bij het 78e Noteboom

Voor deze ronde hadden we nog 10 kanshebbers op de hoofdprijs. Maximaal 5 winnaars dus. Het werden er vier: Benjamin Bok, Petar Arnaudov, Robby Kevlishvili en Roeland Pruijssers eindigden allemaal op 5 uit 6. Op basis van SB punten krijgt Robby Kevlishvili zijn naam op de beker. Lees meer ›

Partijen en foto’s ronde 6

Ook tijdens de slotronde zijn weer vele foto’s gemaakt. Ook een groot deel van de partijen is al beschikbaar. Lees meer ›

De spanning wordt opgevoerd

De laatste ronde is nog nooit zo spannend geweest. In veel weekendtoernooien heeft de uiteindelijke winnaar vaak 5½ uit 6. Dat zal nu niemand meer gaan lukken. Na 5 ronden hebben we 10 koplopers met 4 uit 5! Lees meer ›

Foto’s ronde 5

De foto’s van ronde 5 zijn al beschikbaar. De partijen volgen na de ronde. Lees meer ›

Remisevirus? Of toch niet?

Zaterdagavond. De vierde ronde van een weekendtoernooi. Altijd de zwaarste avond en dat is goed te zien. De zaal is altijd minder vol dan normaal en veel spelers kiezen voor een snelle remise om de krachten te sparen voor de zondag die nog komen gaat. Lees meer ›

Onverwachte toeschouwer

Geen Giri dit jaar. Misschien iemand anders? Had de organisatie nog een mooie surprise uit de hoge hoed getoverd? Nee, dit jaar niet. Maar er was wel een heel bijzondere toeschouwer. Lees meer ›

Partijen en foto’s ronde 3

Vandaag en morgen is Harry Gielen op bezoek en naast het album van onze huisfotografen, heeft ook hij de nodige fraaie beelden in een album gezet. Ook alle partijen van de A-groep zijn weer compleet. Lees meer ›

De jeugd heeft de toekomst

Zoals altijd doen er ook dit jaar weer veel jeugdspelers mee. Zo’n sterk weekendtoernooi is altijd een goede leerschool voor onze jonge talenten. De potjes tegen de mindere goden moeten toch maar weer gewonnen worden en daarna is er altijd de kans om tegen een IM of een GM te spelen. Het blijft altijd leuk om te zien hoe deze jongens en meisjes het doen. Lees meer ›

Partijen en foto’s ronde 2

Hier de foto’s van de tweede ronde. Er zijn nog meer foto’s toegevoegd en ook de partijen kunnen worden nagespeeld. Lees meer ›

Partijen en foto’s ronde 1

Alle partijen van de A-groep uit ronde 1 zijn ingevoerd en zijn hier na te spelen. Lees meer ›

David en Goliath

We hebben er een jaar op moeten wachten, maar we zijn weer gestart! Met ruim 350 deelnemers lijkt het ook dit keer weer een mooi toernooi te gaan worden. Met de locatie kunnen we in ieder geval uitermate tevreden zijn. Het 78e Noteboom wordt wederom gespeeld in het prachtige Corpus. Lees meer ›

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.