Inschrijving BPB Limburg Open nog mogelijk! (update)

Het BPB Limburg Open is in 11 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in het Nederlandse toernooischaak. Met elk jaar ruim 400 deelnemers is het één van de grootste toernooien van Nederland en zelfs Europa. Traditioneel wordt het toernooi gehouden met Pinksteren en vanwege dit vrije weekend kunnen er 7 rondes worden uitgesmeerd over 4 dagen. Dit zorgt voor een relaxed speelschema waarbij het mogelijk is om ook de mooie binnenstad van Maastricht te ontdekken. Hierdoor is het BPB Limburg Open niet alleen een groot en sterk bezet toernooi, maar doet het ook dienst als fijne vakantiebestemming.

Elk jaar zorgt de organisatie voor een speciaal tintje, waardoor het een feest is om naar Maastricht af te reizen. Dit jaar staat in het teken van de vernieuwde locatie. De gemeente Maastricht heeft de oude locatie, de Geusselthal, vervangen door een gloednieuwe Geusselthal. Deze hal heeft een prachtige nieuwe speelzaal, een grotere ruimte voor de live-analyse en een fijne bar met goede analysemogelijkheden. En mocht u zich nu zorgen maken over de uitstekende parkeer- en overnachtingsgelegenheden van de vorige hal: geen zorgen, want de nieuwe hal is tegenover de oude gebouwd. Deze gelegenheden zijn dus nog steeds beschikbaar. De nieuwe locatie heeft een geweldige uitstraling en staat garant voor een aantal schitterende partijen!

We zijn vereerd om met het BPB Limburg Open ook wederom het Limburgs Kampioenschap te organiseren en een uithangbord te zijn voor het Limburgse schaken. Limburgs schaken kenmerkt zich door niet alleen serieus te schaken, maar ook door de gemoedelijkheid om het schaken heen. Dit is de reden dat jaarlijks honderden schakers hun weekend vrijhouden om het Open Limburgs Kampioenschap in Maastricht te spelen.

Schrijf je nu in voor het 12e BPB Limburg Open via www.limburgopen.nl.

Over BPB Limburg Open

Woonachtig in Maastricht.
Webmaster Limburgse Schaakbond.
Lid organisatieteam BPB Limburg Open, Maastricht
Erevoorzitter Limburgse Schaakbond
Lid van Verdienste KNSB
Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.