De verslagen(en); over een writers block, wikileaks en veel ‘als als als’

Je gaat iets pas missen als het er niet meer is. Toen na ronde 6 en 7 opeens de productie van verslagen stokte op de website van de Spassky’s leidde dat al snel tot vragen van deze of gene. Jarenlang was een Spassky’s-verslag in de loop van de week volgend op een KNSB-zaterdag een zekerheidje geweest.

In details kan ik niet treden. De korte samenvatting is dat de scribent van dienst in ronde 6 verzuimd had te leveren en dat moest bekopen met een herhalingsoefening: een dubbelverslag over beide ronden 6 en 7 leek een gepaste straf. Het was geen succes. Op de valreep van ronde 8 kwam er dan nog  iets  waarover door onze oude trouwe webmaster ijskoud ‘ongeschikt voor externe publicatie’ werd geoordeeld.

De Spassky’s sloegen terug na ronde 8 met een dubbel verslag. Van een verloren wedstrijd nog wel. Waar zien we dat tegenwoordig nog, wie verzint zoiets. Aan twee prachtige zeges tegen Veendam en Hardenberg het zwijgen toedoen, om over de eerste nederlaag in zeven ronden dubbel en dwars uit te pakken. Geen dubbelverslag maar een dubbel verslag.

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.