Brugse Meesters : 12 tot en met 16 augustus 2018 te Brugge

De Koninklijke Brugse Schaakkring organiseert voor de vierde keer op rij het internationaal schaaktornooi ‘ Brugse Meesters ‘ in het mooie Brugge.

Het is een gezellig en heel internationaal getint tornooi met deelname van meerdere grootmeesters en meesters in het hartje van de zomer. Combineer een bezoek aan Brugge met een deelname aan het tornooi.

De tornooizaal is gemakkelijk bereikbaar en ligt vlakbij het bus- en treinstation van Brugge. Wie wil genieten van al het goede dat Brugge te bieden heeft te bieden, kan in de lokale toeristische verblijven terecht : van jeugdhotels over bed&breakfast tot betaalbare hotelkamers en vijfsterrenhotels. Brugge heeft het allemaal. Neem een kijkje op onze site voor enkele tips…In de analysezaal bewaren we de sfeer in een bar met lokale bieren; voor de jongeren zijn er trainers aanwezig om de partijen na te spelen. Voor alle info en inschrijvingen kan men terecht op www.brugsemeesters.be .
SPEELLOCATIE
KTA Brugge | Rijselstraat 7 Sint-Michiels | Brugge

Op 300 meter van het station. Parkeren kan op de parking voor de school
TOERNOOISCHEMA
Op 12/8 tot 9u30 aanmelden ter plaatse of via sms. | Partijen om 10u en 15u | Prijsuitreiking 16/8 om 15u30

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.