Lucas van Foreest NOSBO-kampioen


Lucas van Foreest: NOSBO-kampioen en winnaar Groninger weekendtoernooi.

(foto Harry Gielen)
Om drie uur bij de start van de ronde begon het bij mij thuis te onweren. Dat wil zeggen het gedonder begon. Misschien begon het ook wel te donderen op de borden in Groningen. Er zijn nu eenmaal mensen die hun zetten met een donder neerzetten in de hoop hun tegenstander te overdonderen. De eerste druppels kwamen pas om drie uur. Niet massaal maar wel dikke druppels. Dat was het moment dat ik de partijen ben gaan kijken. En jawel ook in Groningen waren de eerste druppels gevallen. De partij Jasper Geurink tegen Bruno Jelic werd op de 24e zet gewonnen door Jasper. Bruno die altijd wel komt bovendrijven in toernooien was dit keer iets te snel met zijn aanval op de koningsvleugel en Jasper wou dat wel afstraffen. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.