Delfts Kroeglopertoernooi tijdens Pinksteren

Het ene Delftse toernooi is nog niet afgelopen (zie www.delftseschaaksite.nl/toernooi/weekendtoernooi), of het volgende komt er alweer aan! Op Eerste Pinksterdag (zondag 20 mei 2018) organiseert de Delftse SchaakClub – in samenwerking met de Delftse horeca – wederom het Delfts Kroeglopertoernooi. Een middag lang word je onder het genot van een biertje (of een ander drankje) en een schaakbord het centrum van Delft ingestuurd. Dit wordt alweer de vijftiende editie van het Delfts Kroeglopertoernooi, en na het succes van de veertien voorgaande edities (97 koppels afgelopen jaar) rekenen we wederom op een geweldig toernooi.

Het centrum van Delft is en blijft een geweldige locatie voor een kroegschaaktoernooi. Het historische centrum is vrijwel intact, en daardoor uitermate sfeervol. En niet onbelangrijk: het zit vol met kroegjes, restaurantjes en cafeetjes. De Beestenmarkt met haar gezellige cafeetjes is alom bekend, maar ook in de rest van het sfeervolle centrum zijn vele cafeetjes en kroegen te vinden. En in het compacte centrum is het allemaal op loopafstand, dus wat wil je nog meer?

Wederom dient het speellokaal van DSC,dat aan de zuidkant van het centrum ligt, als start- en eindpunt. Hier vandaan word je op pad gestuurd richting het centrum. Zeven rondes mag je proberen samen met je partner het andere team te verslaan. Er wordt gespeeld met een speeltempo van 20 minuten per persoon per partij. Tijd genoeg dus om nog even met een biertje na te praten aan de bar. Maar die kans is er ook rondom de prijsuitreiking, of de gezamenlijke Chinees daarna!

Prijzen

Uiteraard zijn de sfeer en de gezelligheid de belangrijkste ingrediënten voor dit toernooi. Maar er zijn ook aardige prijzen te winnen. Het koppel dat op de eerste plaats eindigt verdient een fraaie trofee met een bijbehorend geldbedrag. Ook voor de plaatsen twee tot en met vijf zijn er prijzen. Maar daar houdt het niet mee op. Ieder koppel dat op een priemgetal eindigt kan ook een prijs tegemoet zien.

Meer informatie en aanmelden

Alle informatie, zoals over aanmelden, tijdsschema, in welke kroegen er wordt gespeeld, en de historie van het toernooi, is terug te vinden op onze website www.delftseschaaksite.nl
De inschrijving is deze week geopend! Tot 20 mei?

Eventuele vragen beantwoord ik graag!

Met vriendelijke groet,
Namens het organisatiecomité,

Ted Barendse
06-42140566

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.