Blindschaken met GM Van Den Doel tijdens veganistisch diner.

Op vrijdag 1 juni zal grootmeester Erik van den Doel deelnemen aan een sociaal evenement te Lent. We kennen Erik natuurlijk allemaal als beroepsschaker, maar wat minder bekend is dat Erik zich inzet tegen dierenleed, tegen de milieu problemen die samenhangen met de veestapel en zich inzet voor de Partij van de Dieren. Tijdens een volledig veganistisch buffet inclusief drankjes voor 22,50 euro, is er de mogelijkheid blind te schaken tegen de grootmeester tijdens de gangen door. Mocht je dat te hoog gegrepen vinden, kom dan vooral van mij (Jaap Amesz, kandidaat meester) winnen. 😉 Uiteraard kan je ook gewoon komen voor de gezelligheid. Wil jij als schaker op een vrijblijvende manier eens kennis maken met een volledig veganistische keuken, kom dan ook! Erik is er vanaf 18 uur. Hier lees je Eriks visie over veganisme op zijn website. Hier vind je de site van restaurant Lent Plaza en het adres. Op 5 minuten lopen vanaf station Lent.

 

 

 

 

1 Comment

 1. Avatar
  Jaap Amesz mei 30, 2018

  Ja, je mag je eigen (kleine / reisspel) bord meenemen.

  Nee, er gaat geen geld naar de partij van de dieren, ook niet naar de organisatie, ook niet naar de GM. Het is puur en alleen het betalen van het couvert aan het restaurant.

  Ja, het is inderdaad in meerdere mate een sociaal evenement dan een vastomlijnd schaak evenement.

  Dat zijn de meest gestelde vragen. Zie het positief, geen inschrijfgeld!

Only ingelogde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.