19e rapidtoernooi SV Moira-Domtoren


Op zaterdag 30 juni organiseert SV Moira-Domtoren voor de 19e keer een rapidtoernooi. Dit toernooi voor thuis-, club- en topschakers wordt gehouden in het Rode Kruisgebouw, Koningsweg 2 te Utrecht. Er zal worden gespeeld in drie groepen. In elke groep zijn leuke (geld)prijzen te verdienen.

Formule: 7 ronden zwitsers, 20 min. p.p.p.p.

Programma: Ontvangst 9.15-9.45, aanvang 10 uur, prijsuitreiking circa om 17 uur.

Aan de bar zijn broodjes verkrijgbaar.

Zie bijlage. Aanmelden o.v.v. speelsterkte kan via thhacquezh@ziggo.nl of evt. telefonisch op 030-2540164. Op de dag zelf is de wedstrijdleiding te bereiken op 06-45041878. NB: bijtijds aanmelden wordt zeer op prijs gesteld!
Graag tot 30 juni!

Met vriendelijke groet,

Tjerk Hacquebord
SV Moira-Domtoren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.