Iturrizaga verdedigt in Vlissingen zijn titel


De Venezolaanse GM Eduardo Iturrizaga zal zijn titel op het HZ-schaaktoenooi, van 4 – 11 augustus, komen verdedigen. Daarnaast zal hij, op vrijdag 3 augustus, de gebruikelijke simultaan geven. Naast de vele Indische landgenoten onder de deelnemers is de sterke GM Chanda Sandipan een titelkandidaat. Hij was in 2008 al gedeeld eerste, met de Cubaan Bruzon en Amonatov uit Tadzjikistan. Bovendien won Sandipan het ONK te Dieren in 2016 en 2017. De 2 Chinese GM’s, Zeng Chongsheng en Wan Yunguo, begeleiden een grote groep Chinese jeugdspelers, de meesten tussen de 8 en 11 jaar oud. Op dit moment doen spelers uit 13 landen mee, met 12 GM’s en 9 IM’s. De Nederlandse GM’s zijn: Jorden van Foreest, Roeland Pruijssers en Hans Ree.

Wees op tijd met je aan te melden om teleurstelling te voorkomen. Er zijn nu nog plaatsen genoeg, maar op het laatste moment kan het hard gaan. Onze site: www.hztoernooi.nl

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.