Oproep: NK Schaakvoetbal zoekt deelnemers

Schakende voetbalvrienden en voetballende schaakvrienden,

Namens de Utrechtse Schaakclubs nodigen wij u van harte uit voor het NK Schaakvoetbal op zondag 24 juni 2018. Dit is de enige datum waarop er ten minste twee hallen beschikbaar zijn. De wedstrijden zullen net als in andere jaren weer plaatsvinden in de sporthallen Olympos op de Uithof. De organisatie zal net als vorig jaar zorg dragen voor scheidsrechters. Het hart van de ploeg stamt van een officiële bij de KNSB aangemelde schaakvereniging; iedere ploeg bestaat uit minimaal 8 en maximaal 9 spelers; minimaal vier van deze spelers zijn geregistreerd bij de aangemelde schaakvereniging; alle spelers moeten aan beide spelsoorten deelnemen; alle spelers moeten tenminste de helft van het aantal partijen schaken.
Aangezien de belangstelling in het verleden groot is gebleken, er plaats is voor 16 tot 20 deelnemers en wij iedereen een kans willen geven zullen we het ontvangst moment van de bevestiging van deze mail als inschrijvingsverzoek beschouwen waarbij het ontvangst moment op onze computer als selectiecriterium telt.
Het inschrijfgeld bedraagt 120 euro per team en moet overgeboekt worden naar PPM Nieuwenhuis Rabobank 106026054. Ontvangst van de betaling maakt de inschrijving pas definitief.
Wij houden iedereen op de hoogte per mail en via www.utrechtschaak.nl.

Uiteraard hopen we dat het ook nu weer en fantastische sportdag wordt.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.