18 juni: Jan Willem kwam, zag en overwon!

Op 18 juni vond het 8ste Hilversums Kroegschaaktoernooi plaats. Dit jaar op een nieuwe locatie, bij Foodhall en Brouwerijcafé Mout op het Marktplein. Een zeer gezellige sfeer, lekkere biertjes en met 28 man, een record aantal deelnemers voor het Kroegtoernooi. Er werd gestreden om de befaamde wisselbeker met de grote oren en daarnaast waren er leuke prijzen in de vorm van etens-/drankbonnen voor Mout.

Na het winnen van het HSG Open in 2016 ontbrak deze Hilversumse beker nog in de prijzenkast van Jan Willem v.d. Griendt. Jan Willem kwam (iets te laat) zag en overwin. Hij scoorde 7 uit 7. Gefeliciteerd! De tweede prijs was voor ex-winnaar Ashley Krishnasing en de derde plaats voor HSG-er Johan Lindeman.

In de B groep werd de ranglijst vóór de laatste ronde aangevoerd door Tobias van de Brand en Erwin de Kleijn. Beide verloren in de laatste ronde, achtervolger Paul Mars won en behaalde daarmee de eerste plaats! Proficiat voor de penningmeester van HSG.

Met dank aan Gijs en Dick voor de voortreffelijke organisatie en aan Mout! Een mooie plek om volgend jaar weer door te gaan.

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.