Meld je nu aan voor het vierde Haarlemse Meesters Open

Beste Schaakliefhebber,

Deze herfstvakantie, van 20 tot en met 28 oktober 2018, vindt het vierde Haarlemse Meesters schaaktoernooi plaats in het Stedelijk Gymnasium in hartje Haarlem. Naast een gesloten meestergroep, waarin meesternormen zijn te behalen, is er opnieuw een open toernooi waar behalve € 750 voor de winnaar ook promotie naar de meestertienkamp van 2019 op het spel staat. Ook in de B-groep wordt gestreden om aantrekkelijke prijzen.
Meld je nu aan via onze (gloednieuwe) website!
Nieuws |  |  | Aanmelden | Locatie

De Meestertienkamp belooft dit jaar veel interessante partijen op te leveren. Twee van de meest originele geesten nemen deel: de Engelse legende Michael Basman, bekend van vele originele vindingen in de opening, en Manuel Bosboom, die vorig jaar via het open toernooi promotie afdwong. Hij eindigde daar ex aequo met het Haarlemse talent Esper van Baar, die eveneens zijn opwachting maakt in het hoofdtoernooi. Op papier is IM Li Riemersma favoriet voor de eindzege.
De partijen uit de hoofdgroep zullen dagelijks live te volgen zijn via de website www.haarlemse-meesters.nl, maar publiek is in het Stedelijk Gymnasium (Prinsenhof 3 in het centrum van Haarlem) ook meer dan welkom.

Met vriendelijke groet,
Paul Tuijp en Frits Welling
Toernooiorganisatie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.