Wie wil onze toekomstige Schaaksite-medewerker sponsoren? Help Tommy!

Tommy, de zoon van Herman, de man die constant bezig is om de schaakliefhebber te verblijden met verhalen en analyses over schaken, maar ook de zoon van Petra, de vrouw die zelf ook behoorlijk goed schaakt(e) en ook trainster is, gaat mee doen aan het WK Jeugd -8 jaar.

Tommy dit jaar in maart bij de jeugd t/m 10 jaar kampioen van Nederland geworden. Het was de eerste keer dat een 8-jarige dit kampioenschap wist te winnen. De KNSB heeft hem uitgezonden naar het WK-jeugd in Spanje van dit jaar waar hij in zijn eigen leeftijdscategorie gaat deelnemen. Dit toernooi wordt gehouden van 3 t/m 16 november.

Petra gaat mee als begeleider. De KNSB heeft hem beloond door bij NOC*NSF voor hem de zogenaamde belofte-status toe te kennen. Dat betekent dat er voor hem een ‘talentboekpagina’ is aangemaakt waarbij het mogelijk is om een bedrag te doneren om de hoge kosten die aan deze uitzending zijn verbonden wat dragelijker te maken. Naast een (forse) eigen bijdrage die Tommy zelf aan de KNSB moet betalen, moet Petra alles zelf betalen (reis, hotel, maaltijden).

Het zal duidelijk zijn dat deze schaakfamilie wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Dit kan via de ‘talentboekpagina’: sport.talentboek.nl/talenten-teams/schaken/help-tommy-naar-het-wk-jeugd-in-spanje.html. 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.