HMC grotendeels in linkerrijtje

HMC Den Bosch heeft goede zaken gedaan door het duel met MuConsult Apeldoorn te winnen met 5.5-4.5. Hiermee komen we qua MP op een gedeeld eerste plek in de Meesterklasse, en op een gedeelde 4de-6de plek als je BP ook meerekent!

Bij aanvang van het seizoen werd deze wedstrijd al als cruciaal aangestipt, vanwege het lastige programma aan het begin van de competitie.
We slaagden erin een sterk tiental op te stellen. Aangevoerd door Daniel Fridman, die onlangs nog een gouden medaille haalde bij de Olympiade. Sommige atleten geloven in een powernap kort voor de wedstrijd, Fridman gelooft in de powerplug. Dit leidde dit keer tot een korte achterstand op de klok bij aanvang van de partij, maar werd in no-time gecompenseerd met een gewonnen stand op het bord.

Foto Olthof

Lees verder op de HMC-site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.