Lightning voor viertallen op 1 december

Na de succesvolle editie van 2017 organiseert SG KiNG wederom het lightning voor viertallen. Op zaterdag 1 december 2018 spelen maximaal 20 teams van 4 schakers partijen van 2 minuten in Boulevard Café, Noordstraat 51 in Tilburg. Boulevard Café ligt op 2 minuten afstand van het Centraal Station, en de parkeergarage is aan de overkant van de straat.

Een team bestaat uit 4 spelers. Je hoeft niet lid te zijn van dezelfde vereniging. Zo kan je ook met vrienden van een andere vereniging meedoen. Er is plek voor maximaal 20 teams, dus wees er snel bij! We zitten voorlopig op 15 inschrijvingen, waaronder titelverdediger Het Zwarte Schaap. Makkelijk zullen ze het niet krijgen, want MuConsult Apeldoorn en Schaakhuis ft. Chess Nomad reizen met een sterke delegatie af naar Tilburg. Kom jij het ze moeilijk maken? Of vind je het gewoon erg gezellig om onder het genot van een drankje 2 minuten potjes te spelen? Zoek dan een team bij elkaar en meld je aan!

Wil je wel meedoen, maar kun je geen viertal bij elkaar krijgen? Laat het weten via het contactformulier en we kijken of we een team voor je kunnen vinden. Kijk voor alle informatie op de toernooisite.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.