Nog plaats bij boekpresentatie komende donderdag “Begrijp wat je doet”

Onder auspiciën van Magnus Mosa komt internationaal meester Herman Grooten de komende twee donderdagavonden 29 november en 6 december naar Maastricht.

 

Hij zal in twee trainingssessies van elk 2½ uur (inclusief korte pauze) zijn recentelijk verschenen boek “Begrijp wat je doet 2 Damegambiet structuren” uit de doeken doen hoe openingen in zijn ogen op een verantwoorde wijze bestudeerd zouden kunnen worden met het Damegambiet in het bijzonder. Grooten zal aan de hand van pionnenstructuren de verschillende plannen en concepten schetsen die in deze opening soms onder de oppervlakte verscholen blijven. De deelnemers zullen in twee opeenvolgende sessies met de nodige interactie en zelfwerkzaamheid meegenomen worden in het ontsluieren van geheimen in het Damegambiet. Er is nog volop plaats om mee te doen, dus grijp die kans!

  • De trainingen zijn van 20:00 – 22:30 uur.
  • Het inschrijfgeld voor de twee trainingen bedraagt € 45,-.
  • Een gesigneerd boek is tegen het gereduceerde tarief van € 18,50 te koop.
  • Aanmelden kan via de link “aanmelden”.

Meer info over deze trainingen kunt u vinden via de site van MagnusMosa waarna u via “Events” klikt op “Begrijp wat u doet” of via het gevarieerde online magazine met daarin een kort introductiefilmpje waarin Grooten over het concept van zijn boek en zijn nieuwe serie spreekt.

Verdere informatie over het boek “Begrijp wat je doet 2 Damegambiet structuren” staat onder deze link en met de teaser kunt alvast een kijkje nemen over wat u in het boek kunt verwachten.

 

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.