MuConsult Apeldoorn wint voor de winterstop

Afgelopen zaterdag 15 december stond de wedstrijd MuConsult Apeldoorn-Kennemer Combinatie op het programma. Voor de wedstrijd begon hadden beide teams nog last van een paar ontbrekende spelers. De NS had een storing en vanaf Utrecht en Amersfoort reden er geen treinen meer naar Apeldoorn. Gelukkig hadden alle spelers rekening gehouden met extra reistijd, waardoor de overmachtregeling voor iedereen gold. Na wat discussie met de arbiter werd het volgende besloten: de wedstrijden waar twee spelers aanwezig waren, zouden beginnen en waar er één speler aanwezig was, zouden die pas beginnen als de tegenstander er was.

De partijen Van der Lende-Pruijssers, Zwirs-Admiraal, Mesman-Rijnaarts konden meteen beginnen, een minuut of tien later gevolgd door de partijen Kevlishvili-Van Foreest, Van Delft-Lopez, Klein-Hachijan en Van de Oudeweetering-Dek. Uiteindelijk konden rond halftwee de laatste drie partijen, Ducarmon-Warmerdam, Vrolijk-Kuipers en Beerdsen-Spoelman beginnen.

Voor elke partij werd hard gestreden, Kennemer moest winnen om aansluiting te vinden met de top en Apeldoorn wilde winnen om verder boven de degradatiestreep uit te komen. Het duurde ook lang voor de eerste resultaten kwamen. Tegen vieren waren de eerste twee partijen klaar, daarna volgden er vrij vlot meer.
Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.