Fotopersbericht Tata Schaaktoernooi 1e ronde

Wereldkampioen Magnus Carlsen die kijkt naar de partij tussen Praggnananndhaa tegen Bareev

Wereldkampioen Carlsen toont veel aandacht voor jongste grootmeester Tata Steel Chess Tournament

Tijdens de eerste ronde van het Tata Steel Chess Tournament toonde wereldkampioen Magnus Carlsen vanmiddag veel belangstelling voor de jongste deelnemer van het toernooi, de 13-jarige Praggnananndhaa uit India. Waarschijnlijk denkt hij terug aan de tijd dat hij zelf op 13-jarige leeftijd debuteerde op het Tata Steel Chess Tournament. Praggnananndhaa speelt vandaag tegen de oudste deelnemer: de 52-jarige Bareev uit Canada.

Informatie over het Tata Steel Chess Tournament is te vinden op www.tatasteelchess.com.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.