Rini Kreeft uit Bennekom landelijk Schaakvrijwilliger 2018

BENNEKOM Rini Kreeft (79) uit Bennekom is door de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB) uitgeroepen tot Schaakvrijwilliger van het Jaar 2018. KNSB-ambassadeur Jan Stomphorst bezocht Kreeft maandagavond thuis en overhandigde hem een oorkonde en bloemen. Daarbij was ook voorzitter Teunis Bunt van schaakclub BSV Bennekom aanwezig.

Rini Kreeft krijgt thuis een oorkonde en bloemen van KNSB-ambassadeur Jan Stomphorst. Rechts voorzitter Teunis Bunt van BSV Bennekom.

Kreeft zet zich al vele jaren in voor de schaaksport in het algemeen en voor de Bennekomse Schaakvereniging in het bijzonder. Hij was door het bestuur van BSV Bennekom voorgedragen bij de landelijke schaakbond KNSB.

De Bennekommer is momenteel bestuurslid wedstrijdzaken bij BSV Benenkom. ,,Dit betekent dat hij teamleider is van alle teams. Hij maakt de afspraken met andere verenigingen, regelt de opstellingen, het vervoer en de tactiek. Dat geldt niet alleen voor het team in de landelijke competitie, maar ook voor de teams die regionaal spelen en voor de bekerteams”, meldt het bestuur. (De foto’s zijn van Rinus van der Molen)

(lees verder op Ede Stad.nl)

2 Comments

  1. Avatar
    Kees Stap januari 29, 2019

    Zeer verdiend en hartelijke felicitaties van de buren uit Wageningen!

  2. Avatar
    Hans februari 01, 2019

    Mijn vader, diverse spelers uit de regio Amersfoort en ik komen graag naar Bennekom om mee te doen aan de daar Rini Kreeft georganiseerde toernooien.  Juist omdat het altijd dik voor elkaar is naast goed georganiseerd altijd een uitstekende sfeer! Dank voor alles Rini!!!

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.