Studenten Simultaanspel met Anish Giri bij Optiver!

Heb je ooit wel eens willen schaken tegen een schaak grootmeester? Dit is je kans!

Schaak grootmeester Anish Giri zal, in samenwerking met handelshuis Optiver, een simultaanspel spelen tegen 15 gelukkige studenten. Accepteer jij de uitdaging? Registreer nu en wie weet speel jij op donderdag 28 februari tegen Anish Giri op het Optiver hoofdkantoor in Amsterdam.

Waar: Optiver, Strawinskylaan 3095, 1077 ZX Amsterdam.

Wanneer: 28 februari 2019 – 15:30uur – 19:00uur

Klik hier om je aan te melden: www.optiver.com/eu/en/events/chess-simul-challenge

1 Reactie

 1. Avatar
  Frits Fritschy 19 februari 2019

  Een studenten simultaanspel spelen…

  “Do you have solid chess skills and an affinity for financial markets and trading? Are you a 3rd year Bachelor or Master student in Mathematics, Physics, Econometrics or Engineering in the Netherlands? Sign-up via the link below.” Klinkt als een peroneelsadvertentie. Kennis van de Nederlandse taal (of van schaakterminologie) is blijkbaar niet vereist.

  “It takes excellent numerical skills and tenacity to succeed in the world of trading. Developing these skills from an early age is what enabled Dutch chess prodigy Anish Giri to become one of the brightest stars in the world of Chess today.” Daar gaan we weer. Schaken is een spelletje, hoor!

  Nou ja, Giri kan die luizige 25.000 euro prijzengeld weer een beetje aanvullen. Het is hem van harte gegund. Anders kan hij altijd nog ’the world of trading’ in.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.