ChessMates Jeugdtoernooi Parijs 2019

Rotterdam, 9 maart  2019

Eind maart (29-31 maart) organiseert ChessMates voor de 3e keer in Parijs een internationaal Jeugdtoernooi voor teams. De vaste deelnemers (Ile de Paris, Pathena Rotterdam en Moermansk Chess Regio) tekenen in dat weekend een overeenkomst waarbij ze als 3 partijen verder optrekken binnen ChessMates om zo ook de komende jaren dit toernooi te organiseren in de desbetreffende steden.  Bij het ondertekenen van deze charter (zie voor uitgebreid persbericht de bijlage) zullen ook vertegenwoordigers van de stad Parijs en van de ambassades van Rusland en Nederland aanwezig zijn.  Namens Pathena zal Marcel Klein het charter ondertekenen.

10 schaaktalenten zullen Pathena Rotterdam vertegenwoordigen. Naast teams uit Parijs en Moermansk doen ook teams uit Engeland, Ierland en Tunesie mee.  Binnenkort volgt meer over de samenstelling van het team van Pathena en over het toernooi.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.