Schaakevenement 30/3/2019 – Simultaansessie Timman & lezing Ris

Levende schaaklegende GM Jan Timman geeft openbare simultaansessie voor alle schaakliefhebbers op 30/3/2019 bij Foodies Arena te Gent. De befaamde schaaktrainer IM Robert Ris voorziet gelijktijdig een interactieve lezing gericht op clubschakers.

Thinkers Publishing, KGSRL & Foodies Arena organiseren een uniek sociaal schaakevenement op 30/3/2019 aan de Eedverbondkaai 242 te Gent. GM Jan Timman voorziet vanaf 14:30 een simultaanuitdaging voor alle mensen die het durven op te nemen tegen de grootmeester die jarenlang tot de wereldtop heeft behoord. Inschrijving voor de simultaansessie is verplicht en bedraagt een symbolische bijdrage van 10 euro per deelnemer.

Inschrijvingen dienen met behulp van de volgende link te gebeuren: www.eventbrite.be/e/schaakevenement-simultaansessie-met-gm-jan-timman-lezing-im-robert-ris-tickets-56492037204

Gelijktijdig wordt er door de ambitieuze schaaktrainer IM Robert Ris een gratis interactieve lezing voorzien. Het thema van zijn lezing is ‘Hoe verbeter ik mijn kwaliteiten als clubschaker’. Als leidraad gebruikt IM Ris zijn boeken ‘Crucial Chess Skills for the Club Player, volume 1 & 2’, dewelke beide zijn gepubliceerd door Thinkers Publishing. De ideale mogelijkheid voor iedere liefhebber om zijn schaakvaardigheden aan te scherpen. Deelname aan de lezing is vrijblijvend en inschrijving is niet noodzakelijk.

De locatie wordt mogelijk gemaakt dankzij het nieuwe Gentse initiatief en fenomeen genaamd Foodies Arena. Foodies Arena is een nieuwe plek voor co-working en co-creatie. Foodies Arena wil vooral de healthy active lifestyle promoten op het werk. De volledige coworking werd opgebouwd rond een looppiste om dit gevoel ook visueel en fysiek te versterken. Kortom, Foodies Arena is ‘the place to be’ voor iedereen die actief zijn werkomgeving een gezonde stimulans wenst te geven.

* Inschrijving verplicht, spelers tot 2100 elo-rating worden toegelaten.

* Slechts beperkte plaatsen beschikbaar.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.